Kauniit atrium-sisäpihat nopealla aikataululla

Me Jatke Oy:ssä rakennamme ja saneeraamme koteja sekä toimitiloja. Uudiskohteissamme pihan suunnittelu ja toteutus on olennainen osa rakennusprosessia. Piharakentamisen ulkoistaminen on ollut meille kustannustehokkain ratkaisu.

Aito kiinnostus projektia kohtaan

Päädyimme valitsemaan KK-Kivetyksen kahden atrium-sisäpihamme viimeistelijäksi. He osoittivat aitoa kiinnostusta kyseistä projektia kohtaan, joten neuvottelimme hyvässä hengessä materiaalit ja hinnan kohdilleen. Emme olleet aiemmin kuulleet KK-Kivetyksestä, joten aluksi hieman jännitti mitä tuleman pitää. Oli kuitenkin oikea päätös valita heidät, sillä lopputulos oli juuri sellainen kuin oli sovittu.

Joustava ja helppo yhteistyökumppani

Parasta yhteistyössä KK-Kivetyksen kanssa on joustavuus asioiden sopimisessa. Emme väännä joka eurosta erikseen, vaan molemmat joustavat tilanteen niin vaatiessa. Aluksi meillä oli pieniä epäselvyyksiä kyseisen projektin osalta, mutta kaikki selvisi kun kävimme ne yhdessä läpi. Heidän kanssaan on ollut helppoa asioida ja keskustella.

Yhteinen sävel jatkuu

KK-Kivetyksellä on töissä rentoa porukkaa, joiden kanssa löysimme nopeasti yhteisen sävelen. Huumorinkin virratessa he pysyvät aikataulussa ja hoitavat työnsä laadukkaasti. Näissä kyseisissä loft atrium –kohteissamme oli melko tiukka aikataulu, mutta KK-Kivetys suoriutui siitä hyvin. Tulemme varmasti käyttämään heitä myös jatkossa. Suosittelen KK-Kivetystä piharakentamista tarvitseville.

Sami Laaksonen, Jatke Oy

« siirry takaisin referenssilistaukseen

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.