KK-Kivetyksellä on silmää piharemontteihin

Syksyllä 2011 KK-Kivetys pääsi tekemään piharemonttia Varsinais-Suomeen.

- Alun perin tarkoituksenani oli remontoida piha itse, mutta ajattelin että on parempi antaa ammattilaisten hoitaa remontti. Ei sitten ainakaan harmita jälkikäteen, piharemonttiin päätynyt Juho Hiltunen muistelee.

Pihasuunnitelma oli jo valmiina, mutta toteuttaja puuttui.

- Pyysimme tarjouksen urakasta kolmesta eri yrityksestä ja KK-Kivetys oli näistä edullisin, Hiltunen kertoo.

- Pakko sanoa, että vaikka KK-Kivetys olikin edullisin, niin työn jälki ja laatu oli silti erinomaista. Pihamme on vähän haastavampi, ei mikään tasamaatontti – silti KK-Kivetys suoriutui työstä ongelmitta, hän jatkaa.

Valintaan vaikutti hinnan lisäksi myös Hiltusen saama ensivaikutelma KK-Kivetyksestä.

- Kävin tutustumassa kaikkiin tarjouksen antajiin paikan päällä ja Mikon reipas asenne teki vaikutuksen. Omalla habituksellaan Mikko edesauttoi runsaasti sitä, että valitsin KK-Kivetyksen, Hiltunen pohtii.

Elävän näköinen piha

Pihalaatoituksen lisäksi pihaa koristaa remontin jälkeen vallikivimuuri. Pihasta löytyy myös kivestä tehdyt rappuset. Kivenä on käytetty pääasiassa Bendersin betonikiveä, johon päädyttiin sen kokovaihteluiden takia.

- Pihasta saatiin elävän näköinen, kun kivet eivät ole samankokoisia. Lisäksi kivi on vähän antiikkisen näköistä ja antaa hyvän ilmeen pihaan, Hiltunen pohtii.

Talon ympärille laitettiin pyöreää mukulakiveä KK-Kivetyksen ehdotuksesta.

- Pojat pääsivät oikeastaan yllättämään minut tällä ideallaan. Heidän ajatuksensa toimi loistavasti ja mukulakivi istuu pihaan todella hyvin, Hiltunen kertoo.

- Heillä on silmää piharemontteihin; he näkevät valmiin kokonaisuuden mielessään jo ennen aloittamista ja osaavat antaa hyviä ideoita.

Hiltunen kertoo suositelleensa KK-Kivetystä ystävilleen ja aikoo suositella jatkossakin.

- Jos pihassa on haastetta ja kaltevuutta, KK-Kivetys on varmasti oikea toteuttaja, sillä he selviytyvät haastavistakin kohteista, Hiltunen kiteyttää.

« siirry takaisin referenssilistaukseen

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.