Onnistunut ja toimiva pihakokonaisuus

- Kodissamme on nyt tehty perusteellinen remontti; ensi remontoitiin kaikki uuteen uskoon sisältä ja ulkopinnoilta. Vuonna 2009 kävimme pihan uudistamisen kimppuun, kertoo Hannu Kokkonen.

Isoon pihaprojektiin tilattiin yksityiskohtainen suunnitelma, jonka toteuttamiseen omistajapariskunta kilpailutti kaksi piharakennusyritystä. Toisen firman omistaja oli Kokkosen vanha tuttu, KK-Kivetys puolestaan löytyi pihasuunnittelijan suosittelemana.

- Toteuttajan valinta oli oikeastaan aika helppo. Syynä ei ollut niinkään hinta, sillä KK-Kivetyksen tarjous oli hieman kalliimpi. Kyse oli siitä, että KK-Kivetys vakuutti meidät osaamisestaan, Kokkonen kertoo.

- KK-Kivetyksen Mikko teki alusta alkaen luotettavan, asiantuntevan ja jämäkän vaikutuksen. Tutustuin myös referensseihin ja kävinkin yhdessä kohteessa, jossa vakuutuin laadukkaasta työnjäljestä. Vanhoilta asiakkailta sain KK-Kivetyksestä ainoastaan positiivista palautetta!

Näyttävä kiviaita katseenvangitsijana

Työ aloitettiin kärräämällä toistakymmentä autokuormallista maata pois. Tontti on kokonaisuudessaan 1300 neliötä, josta nurmialuetta on 500 neliötä.

Pihaan tehtiin erilaisia kivetyksiä ja istutuksia. Kaikkineen pihaan istutettiin 300 kasvia ja puuta! Lisäksi ympäri pihaa on aseteltu valopylväitä, jotka valaisevat pihan kauniisti.

Pihassa on käytetty melko paljon kiveä, ruotsalaista Bendersiä. Kiveä on piha-alueissa sekä autotallin että julkisivun edustalla, lisäksi puutarhassa risteilee useita kivikäytäviä. Myös koko talo on ympäröity kivetyksellä. Piha sai koristeekseen myös näyttävän kiviaidan.

- Olimme kyllästyneet perinteisiin pensasaitoihin ja huomasimme sattumalta Bendersin esitteestä hyvännäköisen kiviaidan. Halusimme samanlaisen aidan tonttia ympäröimään ja olemme olleet siihen kovin tyytyväisiä. Aita on hyvin perustettu ja sopii pihaan mainiosti, Kokkonen kertoo.

Kivi on ollut käytössä erittäin toimiva materiaali ja helppo pitää puhtaana. Kesällä kivikäytävät puhdistuvat harjaamalla, syksyllä lehtipuhaltimella ja talvellakin lumet on helppo kolata kiven päältä.

- Pihakokonaisuus on todella onnistunut ja toimiva, Kokkonen toteaa kolme vuotta pihaprojektin jälkeen.

Rakennusfirmojen kärkikaartia

- Olemme rakennuttaneet elämämme aikana kaksi omakotitaloa ja paljon muutakin, joten kokemusta rakennusfirmoista löytyy. KK-Kivetys on kokonaisuudessaan kärkikaartia. Kun töihin ruvetaan, niin ei jäädä ihmettelemään, vaan työt alkavat välittömästi.

Kokkonen toteaa, että KK-Kivetyksellä aikataulut ja kustannusarviot pitivät. Myöskin laatu oli erinomaista.

- KK-Kivetyksen työntekijät ovat kovia tekemään töitä ja painoivat pitkää päivää. Oli vanhan miehen ilo katsella, kun nuoret tekevät hommia, Kokkonen naurahtaa.

Kokkonen onkin suositellut firmaa monille ystävilleen.

- Minulla on KK-Kivetyksestä valtavan positiivinen kokonaiskuva ja voin suositella yritystä varauksetta!

- Olen myös esitellyt pihaani muutamille KK-Kivetyksen potentiaalisille asiakkaille ja teen sen mielelläni vastaisuudessakin, Kokkonen vinkkaa.

  • IMG_0531
  • IMG_0534
  • IMG_0539
  • IMG_0540
« siirry takaisin referenssilistaukseen

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.