Luonnonkivityöt

Luonnonkivi on kaunis ja näyttävä rakennusmateriaali, joka kestää käytännössä ikuisesti. Ilmeikkäällä luonnonkivellä saadaan tyylikkään yksilöllinen ilme vaikkapa julkisivuun tai sisustukseen; toista täysin samanlaista toteutusta ei varmasti tule vastaan! Luonnollisen näköinen kivi on lisäksi ekologinen.


Rakennusmateriaalina luonnonkiveä on helppo käsitellä ja se sopii moneen paikkaan. Olemme erikoistuneet luonnonkiven käsittelyyn; meidän käsissämme luonnonkivi muovautuu niin portaiksi, pihapoluksi kuin seinän verhoiluksikin! Toteutamme luonnonkivityöt kaikkiin kohteisiin, mihin se on vaan rakennusteknisesti mahdollista!

Luonnonkivi on design-tuote, jonka yleisimmät käyttökohteet ovat pihat, seinät ja sokkelit. Luonnonkivi on myös kaunis sisustusmateriaali; se toimii tyylikkäänä katseenvangitsijana vaikkapa takoissa, keittiön välitiloissa ja kylpyhuoneessa. Ulkotiloissa siitä saadaan upeita ja arvokkaan näköisiä polkuja, muureja ja terasseja.

Luonnonkivestä teemme mitä tahansa – jopa kesäkeittiön tai julkisivuseinän!

Luonnonkivivalikoima

Saat tilattua kauttamme haluamasi luonnonkiven helposti. Valinnanvaraa löytyy runsaasti eri värisenä, kokoisena sekä tuntuisena – osa kivistä on suunniteltu erityisesti tiettyyn käyttökohteeseen.

Pääyhteistyökumppaninamme toimii Ikikivi, joka louhii Nilsiältä kvartsiittikiveä. Ikikivi on paitsi kaunista, myös kestävää. Ruskan väreissä hehkuva kivi on myös väriltään ainutlaatuisen rikassävyistä.

Jokaiselle löytyy taatusti omaa silmää miellyttävä luonnonkivi runsaasta valikoimastamme!

Luonnonkivityöt sisälle

Luonnonkivistä luot näyttäviä tehosteita sisätiloihin. Luonnonkivi sopii niin seinään, lattiaan kuin saunaankin!

Seinät

Luonnonkivi sopii tehosteeksi lähes kodin jokaiseen huoneeseen; sillä voidaan verhoilla niin eteisen, olohuoneen kuin makuuhuoneenkin seinät. Luonnonkivi on suosittu verhoilumateriaali myös saunan ja keittiön seinissä. Yhden seinän verhoilu luo hienon tehosteen kotiin – monesti esimerkiksi kylpyhuoneessa verhoillaan kaikki seinät luonnonkivellä!

Luonnonkiven käytössä tehosteena vain mielikuvitus on rajana!

Lattiat

Koska luonnonkivi kestää kovaa kulutusta, se soveltuu hyvin lattiamateriaaliksi. Erityisesti keittiö- ja eteistiloissa luonnonkivilattia on helppo pitää puhtaana. Luonnonkivestä saa myös näyttävät – ja takuulla kestävät – portaat.

Julkisivut

Luonnonkivellä saat elävää ja yksilöllistä ilmettä talon julkisivuun. Luonnonkivi myös kestää säänvaihtelut – kulumatta!

Luonnonkivi sopii niin metsämaisemassa kuin asfaltoidun tien laidassa sijaitsevan talon julkisivuksi. Valikoimastamme löydät jokaiseen ympäristöön sulautuvat luonnonkivet.

Keittiö

Keittiössä luonnonkivi sopii niin työtasoon kuin välitilan laatoitukseksikin. Keittiökäytössä kivi on ihanteellinen; kestää sekä kuumaa että kosteaa ja on kaiken lisäksi vaivaton puhdistaa.

Kylpyhuone ja sauna

Luonnonkivi kestää hyvin kosteutta ja lämpötilojen vaihtelua, joten se on hyvä rakennusmateriaali saunoihin ja kosteisiin tiloihin. Luonnonkiveä käytetään monesti tehosteena kiukaan takana, mutta lämpöominaisuuksiensa vuoksi se sopii myös koko saunan seinien verhoiluksi.

Tulisijojen pinnoitukset

Luonnonkivellä pinnoitettu takka tai tulisija toimii katseenvangitsijana sisustuksessa! Lämpöä kestävä luonnonkivi ei kulu kovassakaan käytössä ja tuo takkaan persoonallisen ulkoasun.

« siirry takaisin referenssilistaukseen

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.