Kaunis luonnonkivi säväyttää ulkona ja sisällä

Ekologinen luonnonkivi on monen rakentajan varma valinta. Luonnonkivi kestää käytössä erinomaisesti. Sen avulla loihdit näyttävän lopputuloksen oli kyseessä sitten pihapolkusi tai takanreunuksesi. Design-tuotteenakin tunnettu luonnonkivi muuntuu moneksi ja toimiikin koristajana monessa sisustuksessa.

Sisäkivi ei sammaloidu

Luonnonkivistä luot näyttäviä tehosteita sisätiloihin. Loihdit kiven avulla täysin uuden ilmeen seiniin, lattiaan ja saunaan. Luonnonkiven käytössä vain mielikuvitus on rajana!

Näyttävä seinä

Luonnonkivi sopii kodin tehosteeksi käytännössä jokaiseen huoneeseen. Luonnonkivellä voidaan verhoilla niin eteisen, olohuoneen kuin makuuhuoneenkin seinät. Se on suosittu verhoilumateriaali myös saunan ja keittiön seinissä. Yhden seinän verhoilu luo hienon tehosteen kotiisi.

Kestävä lattia

Koska luonnonkivi kestää kovaa kulutusta, se soveltuu hyvin myös lattiamateriaaliksi. Erityisesti keittiö- ja eteistiloissa luonnonkivilattia on helppo pitää puhtaana. Luonnonkivestä saa myös näyttävät ja kestävät portaat.

Helppohoitoinen keittiö

Keittiössä luonnonkivi sopii niin työtasoon kuin välitilan laatoitukseksikin. Keittiökäytössä kivi on ihanteellinen. Se kestää sekä kuumaa että kosteaa ja on kaiken lisäksi vaivaton puhdistaa.

Lämminhenkinen sauna

Luonnonkivi kestää hyvin kosteutta ja lämpötilojen vaihtelua, joten se on hyvä rakennusmateriaali saunoihin ja kosteisiin tiloihin. Luonnonkiveä käytetään monesti tehosteena kiukaan takana. Lämpöominaisuuksiensa vuoksi se sopii myös koko saunan seinien verhoiluksi.

Katseenvangitseva takka

Luonnonkivellä pinnoitettu takka tai tulisija toimii katseenvangitsijana sisustuksessa. Lämpöä kestävä luonnonkivi ei kulu kovassakaan käytössä ja tuo takkaan persoonallisen ulkoasun.

Luonnonkivi kodin kaunistamiseksi

Luonnonkivellä loihdit yksilöllisen ja näyttävän lopputuloksen vaivattomasti. Kun asiakkaasi haluaa enemmän, mutta sinä haluaisit tehdä vähemmän; pyydä meidät avuksesi. Luomme kivetyksen juuri asiakkaidesi toiveiden mukaisesti niin sisällä kuin uloskin.

Pyydä tarjous luonnonkivityöstä täältä!

« siirry takaisin referenssilistaukseen « takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.