Valitse haluamasi pihakivetys laajasta materiaalivalikoimastamme!

Luonnonkivi on kaunis ja näyttävä rakennusmateriaali, joka kestää käytännössä ikuisesti. Ilmeikäs luonnonkivi luo tyylikkään ja yksilöllisen ilmeen. Toista täysin samanlaista toteutusta et löydä! Luonnollisen näköinen kivi on lisäksi ekologinen.

Luonnonkivellä saat yksinkertaisesti näyttävän ratkaisun

Rakennusmateriaalina luonnonkivi on oivallinen ratkaisu. Sitä on helppo käsitellä ja se soveltuu niin portaiksi, pihapoluksi kuin seinän verhoiluksi. Luonnonkiven yleisimmät käyttökohteet ovat pihat, seinät sekä sokkelit.

Maan parhaat kivet helposti yhdestä paikasta!

Saat tilattua haluamasi kivetyksen helposti meidän kauttamme. Valinnanvarasta ei ole pulaa! Valikoimastamme löydät paljon eri värisiä, kokoisia sekä tuntuisia kiviä.

Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien kivivalmistajien kanssa. Saat kauttamme käyttöösi monen valmistajan kivitarjonnan. Meiltä löydät takuuvarmasti tarpeisiisi sopivan kiven.

Saamme kivet suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Mikäli yhden valmistajan valikoimasta ei löydy kaikkia toivomiasi tuotteita, tilaamme ne useasta paikasta mutta laskutamme sinua vain kerran. Voit olla varma, että kivien laatu on priimaa ja saat juuri sellaista kuin haluatkin.

Monta hyötyä yhdellä laskulla

Piharakentaminen on vain yksi osa isoa talonrakennusurakkaa. Jos haluat päästä helpolla piharakennuksen suhteen, pyydä tarjous meiltä. Teemme suunnitelman, autamme materiaalivalinnoissa ja toteutamme kokonaisuuden. Kaikesta tästä laitamme vain yhden laskun.

Kun helppous kiinnostaa, pyydä tarjous täältä!

« siirry takaisin referenssilistaukseen « takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.