Yhteistyö, josta molemmat osapuolet nauttivat

Talonrakennusurakka on suuri kokonaisuus, jonka kimpussa häärää monta eri toimijaa. Meidän osamme piharakentajina ajoittuu projektin loppupuolelle. Olemme tottuneet toimimaan erilaisten toimijoiden kanssa ja oppineet sujuvan yhteistyön pohjan löytyvän molempien tahojen aidosta yhteistyöhalusta.

Yksinkertainen on hyvää

Aloittaessasi yhteistyötä uuden toimijan kanssa, sovi heti alussa yhteiset pelisäännöt selväksi. Kokemuksemme mukaan rakennusalalle mahtuu jos jonkinmoista toimijaa. Yksi toimii viimeisen päälle sopimuksen mukaisesti, toinen unohtaa mitä oli sovittu heti palaverin loputtua.

Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme on tilanteesta yhtä kartalla kuin itsekin olemme. Siksi pyrimme pitämään viestimme yksinkertaisina ja selkeinä. Vastaavanlaista selkeyttä toivomme myös yhteistyökumppaniltamme.

Sujuva viestintä tehostaa projektia

Vaikka toteutamme piharakennuksen vasta talonrakennusurakan loppuvaiheessa, aloitamme suunnittelun jo hyvissä ajoin. Kun olemme saaneet suunnitelman valmiiksi, käymme sen yhdessä rakennuttajan kanssa läpi. Samalla sovimme, mitkä asiat esimerkiksi pihan kaivamiset ynnä muut sellaiset, rakennuttaja toteuttaa. Kun teemme piharakentamista ennakoivat toimenpiteet jo rakennusvaiheessa, projekti etenee jouhevasti.

Yhteistyössä on kaksi osapuolta

Yhteistyö ei toimi jos molemmat osapuolet eivät ole siinä täysillä mukana. Puolivaloilla tekevien toimijoiden kanssa, joudut käyttämään itse enemmän aikaa ja vaivaa saadaksesi mitä haluat.

Kun haluat mutkatonta yhteistyötä piharakennuksen suhteen, pyydä tarjous meiltä. Kun sinä pidät kiinni omasta osuudestasi, me kannamme oman kortemme kekoon. Voit olla lopputulokseen ainoastaan tyytyväinen. Yhdessä saamme enemmän aikaiseksi kuin yksin. Yhdistäisimmekö siis voimamme?

Pyydä tarjous täältä.

« siirry takaisin referenssilistaukseen « takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.