Viimeistelty piha on kerma kakun päälle

Kuvittele ostavasi talo. Kun saat avaimet käteen, talo on juuri sellainen kuin pitääkin. Mutta piha näyttää edelleen samalta kuin rakennustyömaan aikana. Uutena asukkaana sinun täytyy nyt miettiä mitä pihaltasi haluat. Kaiken muuttohässäkän ja talolainan ympärillä tarvitset aikaa ja rahaa pihan viimeistelemiseksi.

Entä jos ostatkin talon, jonka piha on jo valmiiksi juuri sellainen kuin haluat? Kenties hintalappu kokonaisuudelle on hieman korkeampi. Mutta se säästää sinulta huomattavan määrän aikaa ja hermoja piharakentamisesta.

Tee ostaminen asiakkaalle helpoksi

Yleinen tuotteistamisen ohje on nykyään tehdä ostamisesta helppoa. On totta, että talopaketti ja valmiiksi tarjotut materiaalit ovat jo varsin helppo ratkaisu. Mutta silti kokonaisuudesta puuttuu yksi tärkeä osa. Piha.

Asuntokaupassa talo on suuressa roolissa. Sen lisäksi tuleva asukas ostaa kuitenkin taloa ympäröivän pihan. Mikäli piha ei ole viimeistelty, asukas joutuu viettämään ensimmäiset kuukaudet piharakennustyömaan ympäröimänä. Piharakentajat kaivavat maan toistamiseen auki ja jättävät asukkaalle mittavan laskun.

Jos piha viimeistellään jo rakennusvaiheessa, moni asia sujuu miellyttävämmin. Asukas ei joudu rakennustyömaan keskelle, vaan saa nauttia kauniista talostaan ja viimeistellystä pihastaan täysin rinnoin muuttopäivästä alkaen.

Pieni panostus tuo mittaamattoman arvon

Piharakentamisen yhdistäminen talonrakennustöihin on loppujen lopuksi hyvin pieni panostus. Sen vaikutukset ovat kuitenkin ostajalle mittaamattoman arvokkaat.

Kun seuraavan kerran rakennatte talon, suunnitellaan yhdessä sen piha valmiiksi. Näin tuleva asukas saa koko paketin yhdellä hinnalla.

Mitä sanot, tehdäänkö ostaminen asiakkaalle helpoksi? Vai haluatko antaa mieluummin kermakakun ilman kermapäällystä?

Pyydä meidät avuksi piharakentamiseen!

« siirry takaisin referenssilistaukseen « takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.