Huomioi piha jo talon suunnitteluvaiheessa

Piharakentaminen on olennainen osa talonrakennusurakkaa. Aloittaessasi rakennussuunnitelman laatimista, käytä tovi myös pihasuunnittelun pohtimiseksi pihasuunnitteluammattilaisen kanssa.

Muista pihasuunnitelma kaivutöiden aikana

Pihasuunnittelun voit aloittaa käytännössä heti, kun asemakuvat ovat olemassa. Huomioi, että pihasuunnittelijan olisi hyvä nähdä tontti sulan maan aikana ennen kaivutöiden aloittamista. Ammattilainen osaa kertoa, mitkä materiaalit ja kasvit menestyvät parhaiten kyseisellä maaperällä.

Kun aloitat kaivutyöt uudella tontilla, pidä mielessä pihasuunnittelijan suunnittelema ratkaisu. Jos joudut muokkaamaan pinnanmuotoilua tulevaa pihaa varten, yhdistä pinnanmuokkaus jo kaivutöihin. Kun työt yhdistetään, ei maanmuokkauskoneita tarvitse ajaa pihaan montaa kertaa. Tämä säästää aikaa ja monelta vaivalta.

Piha luo viihtyvyyttä

Talovalmistaja saattaa ajatella, ettei piha ole heidän asiansa sillä he toimittavat taloja. Asumisviihtyvyyden kannalta on kuitenkin erittäin tärkeää muistaa rakennusprojektissa myös pihan suunnittelu. Kun pihasuunnittelu huomioidaan jo lähtöviivalla, sujuu se sutjakkaasti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä pihasuunnittelutarjous tulevalle projektillesi jo nyt!

Onko teillä tiedossa talonrakennusprojekti, josta uupuu vielä pihasuunnitelma? Pyydä tarjous piharakentamisesta. Teemme kaunista jälkeä nopeallakin aikataululla!

Pyydä tarjous täältä.

« siirry takaisin referenssilistaukseen « takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.