Betonilla piha toimivaksi

Betoni on käytännöllisyytensä ansiosta ehdoton pintamateriaali kerrostalojen ja julkisten rakennusten piha-alueilla. Omakoti- ja rivitalojenkin pihoilla kuitenkin tarvitaan monessa kohtaa tasaista, kestävää ja siistinä pysyvää alustaa. Silloin betonikiveys on oivallinen ratkaisu.

Betonikiveys soveltuu hyvin esimerkiksi autotallin edustalle, pihakäytävien ja polkujen päällysteeksi sekä pohjaksi vaikka pyykinkuivaus- ja jätesäiliöalueelle tai pihaterassille.

Lisäksi pihakiveystä on järkevää käyttää alueilla, joilla kasvit tai ruoho eivät menesty. Betonikivet estävät myös kätevästi nurmikon leviämisen istutusten alueelle, kun istutusalueet reunustetaan niillä.

Erilaiset kivet eri tarkoituksiin

Betonikivissä on saatavilla runsaasti valikoimaa muodon, koon, vahvuuden ja värin mukaan.

On tärkeää valita käyttökohteeseen sopiva kivityyppi. Jos kiveys tulee polulle, jossa vain kävellään, ohuempikin kivi riittää. Auton paino taas edellyttää vahvemman kiven käyttöä.

Betonikivistä on mahdollista suunnitella kauniita kokonaisuuksia käyttäen eri värejä ja eri muotoisia laattoja. Betonin ei nykypäivänä missään nimessä tarvitse olla vain tylsää ja harmaata.

Mielikuvitus on rajana

Betonikivillä pystytään tekemään hyvin monenlaisia toteutuksia. Persoonalliset polut, muhkeat muurit ja rouheat rappuset – kaikki ne voidaan koota asiakkaan mieltymysten ja käyttötarkoituksen mukaisista betonikivistä.

Jos oikein luovaksi heittäydytään, kivistä voi suunnitella pihamaalle vaikka taideteoksen, ja samalla saadaan käytännöllinen alusta puutarhapöydälle!


« siirry takaisin referenssilistaukseen « takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.