Piharemonttikipinä iskee

Kun aurinko sulattelee viimeisiä talven rippeitä takapihaltasi, alkaa päässäsi itää ajatus: tänä vuonna laitan pihan kuntoon! Hienoja ideoita nousee mieleesi roppakaupalla, ja into päästä aloittamaan projektia on hillittömän kova.

Selailet suurella mielenkiinnolla aihepiirin lehtiä ja kuvittelet ihania toteutuksia omalle kotipihallesi… Tuolla tavalla etupihan kukkapenkki näyttäisi upealta – ja tuollainen laatoitus sopisi täydellisesti talon tyyliin. Näet jo itsesi rentoutumassa raidallisessa aurinkotuolissa ja ihailemassa uutta, uljasta pihaasi. Välillä tietysti vastailet ylpeänä naapureiden vuolaisiin kehuihin.

Mutta mihin se into sitten katosikaan?

Aivan yllättäen sitten huomaat, että on jo heinäkuu.

–Hupsista, miten se aika näin hujahti? Ei tänä kesänä taidakaan enää jaksaa tehdä pihahommia, täytyyhän sitä lomaillakin. Siinä möyhimisessä olisi niin kovasti työtäkin.

Kuulostaako harmillisen tutulta? Laitetaanpa tarina vielä jatkumaan ja katsotaan, miten se voisi edetä haluttuun lopputulokseen asti.

Unelmista totta

Tässä tarinassa istahdatkin netin ääreen, ja selattuasi sieltä ideoita omaa pihaasi varten päätät ottaa yhteyttä piharakentamisen ammattilaiseen.

Ennen kuin huomaatkaan, piharemontista on tehty kattava suunnitelma. Kun kevät sitten koittaa, työt saadaan vauhdikkaasti alulle.

Sinun tarvitsee vain kertoa, mitä haluat, ja kaikki hoituu puolestasi: materiaalien hankinta sekä kaikki työvaiheet maantyöstöstä kivetyksiin ja kasveihin.

Tällä vaihtoehdolla tulee huomattavasti helpommin valmista!

Ideat ja niiden toteutus

Jotkut meistä ovat synnynnäisiä ideoijia, ja toiset taas ovat omimmillaan toteuttamispuolessa. Piharakentamisessa tarvitaan molempia näitä näkökulmia, ja lisäksi tuntitolkulla hikistä työtä.

Kun palkkaat ammattilaisen avuksesi, saat ideasi toteutumaan. Samalla voit vaikka loikoilla siinä raidallisessa aurinkotuolissa!

« siirry takaisin referenssilistaukseen « takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.