Blogi

Kaunis luonnonkivi säväyttää ulkona ja sisällä

Ekologinen luonnonkivi on monen rakentajan varma valinta. Luonnonkivi kestää käytössä erinomaisesti. Sen avulla loihdit näyttävän lopputuloksen oli kyseessä sitten pihapolkusi tai takanreunuksesi. Design-tuotteenakin tunnettu luonnonkivi muuntuu moneksi ja toimiikin koristajana monessa sisustuksessa.

Lue lisää...

Valitse haluamasi pihakivetys laajasta materiaalivalikoimastamme!

Luonnonkivi on kaunis ja näyttävä rakennusmateriaali, joka kestää käytännössä ikuisesti. Ilmeikäs luonnonkivi luo tyylikkään ja yksilöllisen ilmeen. Toista täysin samanlaista toteutusta et löydä! Luonnollisen näköinen kivi on lisäksi ekologinen.

Lue lisää...

Yhteistyö, josta molemmat osapuolet nauttivat

Talonrakennusurakka on suuri kokonaisuus, jonka kimpussa häärää monta eri toimijaa. Meidän osamme piharakentajina ajoittuu projektin loppupuolelle. Olemme tottuneet toimimaan erilaisten toimijoiden kanssa ja oppineet sujuvan yhteistyön pohjan löytyvän molempien tahojen aidosta yhteistyöhalusta.

Lue lisää...

Viimeistelty piha on kerma kakun päälle

Kuvittele ostavasi talo. Kun saat avaimet käteen, talo on juuri sellainen kuin pitääkin. Mutta piha näyttää edelleen samalta kuin rakennustyömaan aikana. Uutena asukkaana sinun täytyy nyt miettiä mitä pihaltasi haluat. Kaiken muuttohässäkän ja talolainan ympärillä tarvitset aikaa ja rahaa pihan viimeistelemiseksi.

Lue lisää...

Huomioi piha jo talon suunnitteluvaiheessa

Piharakentaminen on olennainen osa talonrakennusurakkaa. Aloittaessasi rakennussuunnitelman laatimista, käytä tovi myös pihasuunnittelun pohtimiseksi pihasuunnitteluammattilaisen kanssa.

Lue lisää...

Kysy ratkaisuistamme juuri sinun kodillesi ja pihallesi.

Soita 040 502 5612

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.